Kocamın Ailesi 39. bölümde Tarık yıkıldı

Fox Tv'nin sevilen aile dizisi Kocamın Ailesi 39. bölümü ile izleyicileriyle buluştu. Kocamın Ailesi son bölümde Tarık'ı bulmanın mutluluğunu yaşayan Ar Ailesi'nin kadınları Güneş'in gidişiyle kendilerini yargıladı. Tarık ise hayatına giren bir kadının daha gidişiyle yıkıldı.

KOCAMIN AİLESİ 39. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Çocuğu olmayan modern bir aile ile 25 senedir çocuklarından birisi kayıp olan geleneksel ve sayıca kalabalık bir aile aynı apartmanda yaşadığı maceraları konu alan Kocamın Ailesi, son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Başrollerini Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Durul Bazan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Şehvuvar Aktaş ve daha pek çok ismin yer aldığı Kocamın Ailesi 39. bölüm 2 Nisan Perşembe akşamı ekrana geldi.

Bir apartmanda yaşanan günlük olayları tüm doğallığıyla ekrana aktaran Kocamın Ailesi son bölümde Güneş'in gidişi Tarık'ı oldukça üzdü. Aile, bir yandan Tarık'ın derdine çare bulmaya çalışırken diğer yandan Gazanfer'e kız bulmaya çalıştı.

KOCAMIN AİLESİ 39. BÖLÜM ÖZETİ

Güneş'in gidişiyle Ar kadınları kendiyle hesaplaşmaya girdi. Tarık ise yıkıldı, hayatına giren bir kadını daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Sevdiği kadının peşine düşen Tarık'a aileden yardım eli uzandı. Kocamın Ailesi son bölümde bir yandan Tarık'ın derdine düşen aile, bir yandan da Gazanfer'e kız bulmaya çalıştı. Ancak Gazanfer annesinin bulduğu kızla kesinlikle evlenmek istemedi!

MAGAZİN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ