Kocamın Ailesi 50. bölümde Sefer ilk kez ekranda

Fox ekranlarının eğlenceli dizisi Kocamın Ailesi son bölümü sürpriz gelişmeleriyle ekrana geldi. Kocamın Ailesi 50. bölümünde herkesin merak ettiği isim Sefer ilk kez ekranlarındaydı

Ekranların sevilen dizisi Kocamın Ailesi 50. bölümü izleyicilerini ekran başına kilitleyecek sahneleriyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Ar Ailesi Gazanfer'in Amerika'ya gidişinin şokunu atlatamadan, Sefer'in ansızın ülkeye dönüşüyle şaşırdı. Gökhan Alkan, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Yıldız Kültür gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizinini 50. bölümünde Pelin'in ansızın hastalanması, Tülay ve Hakan'ı yine birbirine düşürdü. Renkli ve heyecan dozu yüksek sahnelerin arka arkaya geldiği Kocamın Ailesi son bölümü diziye yeni dahil olan ismiyle 18 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarındaydı.

KOCAMIN AİLESİ 50. BÖLÜM ÖZETİ

Kocamın Ailesi son bölümünde Şen Apartmanı sakinlerini bambaşka bir sürpriz bekliyordu. Şeniz hala ortalarda yokken Tarık ve Güneş'in merakla beklediği isim Sefer, seneler sonra ülkesine geri döndü ve soluğu ailesinin yanında aldı. Şimdi herkesin kafasındaki aynı soru, bunca zaman sonra Sefer'i memleketine döndüren neden nedir? Sefer'in dönüşü, dizideki dengeleri nasıl değiştirdi? Şeniz ve Sefer arasındaki sorun neydi? Sefer'in Tarık'ın kaçırılmasıyla bir ilgisi var mıydı? Aile bağlarına yönelik sorgulamaların yapıldığı, yer yer duygusal anların yaşandığı ama çoğunlukla güldürmeyi ve düşündürmeyi başaran Kocamın Ailesi 50. bölümü tüm bu soru işaretlerini gidermesi beklenen sahneleriyle izleyicileriyle buluştu.