Kocamın Ailesi 51. bölümüyle şok sezon finali

Renkli aile dizisi Kocamın Ailesi son bölümü sezon finaliyle ekrana geldi. Fox ekranlarının sevilen dizisi Kocamın Ailesi 51. bölümünde Güneş ve Tarık'ın evlilik krizi büyürken, yeni sırlar ortaya çıktı.

Kocamın Ailesi son bölümü sürpriz sezon finaliyle ekrana geldi. Ar Apartmanı'nda yaşananları eğlenceli bir şekilde ortaya koyan dizisinin bu bölümünde gerilim yükseldi ve kozlar paylaşıldı. Gökhan Alkan, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Yıldız Kültür gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kocamın Ailesi 51. bölümünde Tarık ve Güneş evliliği çıkmaza girmiş gibi görünürken, anneocağına dönen Sefer'in tavırları merakları arttırdı. Nefes kesen sahneleriyle ekrana gelen Kocamın Ailesi sezon finali bölümü 25 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de ekranlardaydı.

KOCAMIN AİLESİ 51. BÖLÜM ÖZETİ

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kocamın Ailesi son bölümünde Güneş ve Tarık'ın evlilik krizi daha da büyüdü ve gerilim hiç olmadığı kadar yükseldi. Aziz son askerini de cepheye sürerken, Şeniz eşiyle ilgili yeni gerçekleri öğrendi. Kocamın Ailesi sezon finali bölümünde neler oldu? Sorunlar çözüldü mü, yoksa izleyicileri merakta bırakacak bir son mu bekliyordu? Kocamın Ailes 51. bölümünde Sefer'in gelişi karanlıkta kalmış birçok şeyi gün yüzüne çıkarttı. Ar ailesi Tarık'ın beklenmedik hamlesiyle şaşkına dönerken, Dilaver'in gelişiyle ortalık bir anda şenlendi. Sezon finalinde büyük sır açığa çıkarken, aileyi bekleyen tehlikeden ise onları ancak birbirlerine duydukları sevgi kurtarabilecekti.