Kocaoğlu, işçilerle birlikte halay çekti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı halay çekerek meydanda kutladı. Başkan...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı halay çekerek meydanda kutladı. Başkan Kocaoğlu, işçi haklarının kazanılmasında ve iyileşmesinde 1 Mayıs'ların çok önemli bir payı olduğunu söyledi. Bütün dünyada kutlanan İşçi Bayramı, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda da on binlerin katılımıyla coşku içinde kutlandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, milletvekilleri Alaattin Yüksel, Oğuz Oyan ve Mehmet Ali Susam, CHP İl Başkanı Tacettin Bayır, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, meclis üyeleri ve partililerle birlikte Kültürpark'tan Gündoğdu Meydanı’na kadar yürüdü.

Reklam
Reklam

Başkan Kocaoğlu, Gündoğdu Meydanı’nda coşkulu kalabalıkla birlikte kutlamalara eşlik edip davul zurna eşliğinde halay çeken işçilerin arasına katıldı. Çalışanların sosyal haklarına sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Kocaoğlu, “İşçi haklarının kazanılmasında, işçi haklarının iyileşmesinde, dolayısıyla da tüm insanlığın, vatandaşlarımızın yaşam haklarının gelişmesinde 1 Mayıs'ların çok önemli olduğu bilinciyle buradayız, destek veriyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: