Koçarlı Hedefflerini Konuşacak

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde düzenlenecek olan “Hedefimiz Koçarlı Olsun” konulu toplantıda ilçenin hedefleri masaya yatırılacak.Koçarlı’da yayın...

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde düzenlenecek olan “Hedefimiz Koçarlı Olsun” konulu toplantıda ilçenin hedefleri masaya yatırılacak.

Koçarlı’da yayın yapan Umut Gazetesi, ilçenin geleceğinin konuşulacağı toplantı düzenliyor. Umut Gazetesi muhabiri Şener Alevci, düzenlenecek olan toplantıda ilçenin geleceğinin konuşulacağı belirterek, “Düzenlediğimiz toplantıda ‘Hedefimiz koçarlı Olsun’ sloganı ile yola çıkıyoruz. İlçe yöneticilerinin katılacağı toplantıda, ilçemizin geleceğini konuşarak, amacımız ilçemiz için hedefler belirlemek olacaktır dedi. İlçenin şimdiye kadar hiçbir hedefinin olmadığını da belirten Şener alevci, “ İnsanlar hedefleri için yaşamışlardır. Başarıya ulaşmak için hedefler olmalıdır. Ama yıllardır görüyoruz ilçemizin hiçbir hedefi yok. İlçemiz yöneticileri ile düzenleyeceğimiz toplantıda, ilçemiz için yapılması gerekenleri masaya yatırarak, öncelik ve aciliyet sırasına göre belirleyerek birlik ve beraberlik içerisinde hedeflerimize ulaşmak olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Birlik ve beraberliğin olduğu bir ilçede hiçbir sorunun çözümsüz kalmayacağını vurgulayan Alevci, “Bunun bir çok ilçede örnekleri var. Gün birlik ve beraberlik günü. Gelecek nesillerimize daha güzel bir Koçarlı bırakmak için hepimiz çalışmalıyız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: