Koçarlı Ovası’nda Modern Sulama Yapılacak

Koçarlı Ovası’nda yapılacak olan sulama sisteminin, Türkiye’nin modern sulama örneği olacağı belirtildi.Devlet Su İşleri Genel...

Koçarlı Ovası’nda yapılacak olan sulama sisteminin, Türkiye’nin modern sulama örneği olacağı belirtildi.

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı, Dandalaz Barajı açılışında Koçarlı Sulama Birliği Başkanı Nedim Kaplan’a yaptığı açıklamada, Koçarlı ovasının sulama sisteminin Türkiye’nin en büyük Borulu,basınçlı modern bir sistem olacağını söyledi.

Koçarlı Sulama Birliği Başkanı Nedim Kaplan ve yönetim kurulunun katıldığı Dandalaz Baraj açılışında Koçarlı çiftçisinin rahat olmasını isteyen Genel Müdür Akif Özkaldı, “ Proje çalışmaları devam ediyor. Üzerinde titizlikle çalışıyor ve yakından takip ediyorum. Koçarlı sulama projesi bizim için çok önemli. Çünkü Türkiye’nin en büyük borulu, basınçlı modern bir sistem olacak. Proje çalışması biter bitmez ihalesini yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı ile yaptığı görüşmeden oldukça memnun ayrıldıklarını ifade eden Koçarlı Sulama Birliği Başkanı Nedim Kaplan, “Yaptığımız görüşmenin neticesinde mevcut sulama sahası içerisinde proje çalışması devam etmektedir. Çalışmalardan sonra sulama sistemlerinin ihalesi yapılacağı yönünde söz aldık. Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı, Aydın Devlet su İşleri Müdürlüğünden Koçarlı ovamızın sulama projesi hakkında gerekli bilgileri almış. Türkiye’nin en büyük kapalı sistem sulama üzerinde hassasiyetle durduğunu ve takip ettiğini söyledi. Kendisine yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: