Kocasinan Akaryakıt İstasyonu Ve Ticaret Arsası Satacak

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, imar çalışmaları sonucu oluşturulan 1 akaryakıt istasyonu ve 2 ticaret...

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, imar çalışmaları sonucu oluşturulan 1 akaryakıt istasyonu ve 2 ticaret arsası satacaklarını söyledi.

İmar çalışmaları neticesinde belediye hissesine ayrılan alanları çeşitli amaçlara uygun arsalar haline getirip belediyenin para, vatandaşın da arsa ihtiyacını karşıladıklarını kaydeden Başkan Bekir Yıldız, "Bu şekilde üretilen mülkiyeti belediyemize ait, akaryakıt ve LPG istasyonuyla, 2 ticaret arsasını 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'na göre açık artırmayla satacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Bekir Yıldız, mülkiyeti Kocasinan Belediyesi'ne ait, Sümer, Şeker ve Kayabaşı Mahalleleri'nde toplam 4 bin 125 metrekare arsayı satacaklarına dikkat çekerek, "17 Nisan 2011 Salı günü saat 14'00 de Encümen huzurunda satışa sunacağız. 3 bin 540 metrekare akaryakıt ve Lpg istasyonu arsası, konut dışı kentsel çalışma alanıyla küçük sanayi alanı belirlenen muhammen bedeller toplamı 1 milyon 440 bin lira olarak belirlendi. İhale şartnamesi Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden alınabilir." şeklinde bilgiler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: