Kocasinan Belediyesi Iş Makinesi Parkını Genişletti

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, son bir yıl içinde 4 milyon liraya toplam 21 iş makinesi satın aldıklarını bildirdi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, son bir yıl içinde 4 milyon liraya toplam 21 iş makinesi satın aldıklarını bildirdi.

Yıldız, yaptığı açıklamada, 7 kat büyüyen belediye sınırları içinde sundukları hizmetin hızını ve kalitesini artırmak amacıyla araç filolarını sürekli genişlettiklerini söyledi.

Önceki yıl araç filolarına 2,5 milyon lira harcamayla 10 yeni araç kattıklarını belirten Yıldız, son bir yıl içinde de 4 milyon liraya 21 iş makinesi satın aldıklarını kaydetti.

Yıldız, Kocasinan Belediyesi-nin hedefinin hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi-nin ilk taksitinden 6 milyon lira gelir elde ettik. Duyarlı olan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu parayı da şehrimize hizmet olarak döndürmek için gayret ediyoruz. Fen İşleri, Temizlik, Park ve Bahçeler Müdürlüğü-nde kullanılmak üzere 4 milyon liraya 21 araç aldık. Araçlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Bugün itibarıyla kullandığımız toplam araç sayımız 215-e ulaştı. Hizmet ömrünü tamamlayan araçlarımızı da hurdaya ayırıyoruz. Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: