Kocasinan Belediyesi'nden Yeni Bağlantı Yolu

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 14 milyon liralık harcamayla yeni bir bağlantı yolu yapacaklarını bildirdi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 14 milyon liralık harcamayla yeni bir bağlantı yolu yapacaklarını bildirdi.

Başkan Yıldız, Argıncık Semti'ni Fazilet Caddesi'nden Hoca Ahmet Yesevi ve Zümrüt Mahalleleri ile Mustafa Kemal Paşa ve Erkilet Bulvarı'na bağlayacak yeni yol yapacaklarını belirtti.

Yeni bağlantı yolu için kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Yıldız, şu bilgileri verdi:

"Fazilet Caddesi'nde kamulaştırma çalışmalarına başladık. Burada 18. madde uygulaması yaparak yol için gerekli arsalar bize geçti. 1,2 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki Fazilet Caddesi çok pratik bir cadde olacak. Fazilet Caddesi için çok sayıda eski ev yıktık. Bir iki ev kaldı, onların da istimlak edilmesini bekliyoruz. Sonra burayı üst yapı için Fen İşleri Müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Yol için 14 milyon liralık harcama yapılmasını planlıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: