Kocasinan Belediyesinin Yeni Encümen Üyeleri Göreve Başladı

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, meclis içi seçimlerin yapıldığını belirterek yeni üyelerin görevlerine başladığını söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, meclis içi seçimlerin yapıldığını belirterek yeni üyelerin görevlerine başladığını söyledi.

Resmi görevlerin geçici olduğunu, huzuru bozacak işle karşılaşmadan görevi tamamlamanın sevindirici olduğunu belirten Başkan Bekir Yıldız,"Neticede bu görevler hepimiz için gelip geçicidir. Her ayrılışta dikkat etmeye çalıştığım bir şey var: O da bir gönül lekesi, kırgınlık olmasın" dedi.

Başkan Bekir Yıldız, ilk toplantıya katılan yeni Encümen üyeleri Çiğdem Yağcıoğlu, Mehmet Büyükbaş ve Metin Mermerkaya'ya çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Encümen üyeleri her yıl nisan ayı olağan toplantısında bir yıl için seçilir, bir yıl boyunca da her hafta Encümen toplantılarına katılarak milletin iradesini temsil eder. Görevi biten arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah kolaylık versin, yenilere de hayırlı olsun, kolay gelsin." dedi.

Reklam
Reklam

Eski üyeler de veda konuşmasında, "Gerçekten müthiş bir tecrübe oldu. Belediyemizde kararların nasıl hassasiyetle verildiğini gördük. Verdiğiniz ödevlerden kütüphanemiz güzel bir dosya kazandı. Bizim için en önemli kazanç şu oldu; Bekir Ağabey diyorlardı, ağabeylik vasfınızı nerden aldığınızı bizzat yaşayarak öğrenmiş olduk." şeklinde duygularını dile getirdi.

Yeni Encümen üyelerinden Mehmet Büyükbaş da yaptığı konuşmada, "Biri bana Bekir Ağabey'i tarif edebilir misin diye sordu? Bekir Ağabey tarif edilmez, Bekir Başkan yaşanır dedim. Sizinle çalışmanın büyük keyif olacağını düşünüyorum, arkadaşlara da emekleri için teşekkür ediyorum." dedi. Yeni üyeler eski üyeler için teşekkür pastası kesti.

Kocasinan Belediye Meclisi İmar Komisyonu'na Ahmet Tahir Gül, Ahmet Çolakbayraktar, Turan Karamercan, Vedat Arıkan, Tuncer Küçük, Plan Bütçe Komisyonu'na Mustafa Kükürtçüoğlu, Selahattin Yılmaz, Ragıp Dost, Kahraman Tuncel, Neslihan Sel Kırçıl'ı oybirliğiyle seçti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: