Kocasinan Belediyesi'nin Yol Çalışması

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, şehir içi ulaşımı rahatlatmak, güvenliğini ve kalitesini artırmak amacıyla yeni yollar açıp, ihtiyaçlara göre iyileştirme

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, şehir içi ulaşımı rahatlatmak, güvenliğini ve kalitesini artırmak amacıyla yeni yollar açıp, ihtiyaçlara göre iyileştirme yaptıklarını bildirdi.

Yıldız, yaptığı açıklamada, Erkilet ve civarındaki 6 mahallenin kullandığı Yozgat Caddesi'nin Erkilet Tepe ile Gümüşlük Bağları kısmında kalan 2 kilometrelik bölümünde yol genişletme çalışması yürüttüklerini, Taşhan, Emmiler, Kemer, Dadağı, Ebiç ve Mahzemin'de oturan vatandaşların bu yolu yoğun kullandıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Yıldız, "2009 yılından itibaren Yozgat Caddesi ile 6 mahallenin hem Erkilet hem de Mahzemin tarafından kuzey çevre yoluna kolay ulaşımını hedefledik. İlk 2 yılda 25 milyon lira harcadık. Son 2 yıldır da ulaşımın güvenliğini ve kalitesini artırmak için iyileştirmeler yapıyoruz. Bir tarafı uçurum olan 2 kilometrelik bölümde yol genişliğini 15 metreye çıkarıyoruz. 350 bin lira harcamayla en kısa sürede tamamlayacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: