Kocasinan Buğdaylı’yı Çamurdan Kurtardı

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Buğdaylı’da 1.2 kilometrelik yolun asfaltlandığını söyleyerek, “Vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak, şehir...

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Buğdaylı’da 1.2 kilometrelik yolun asfaltlandığını söyleyerek, “Vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak, şehir nimetlerinden daha kolay yararlanmalarını sağlamak için öncelikle ayağını ve aracını çamurdan kurtardık” dedi.

Kocasinan Belediyesi’ne bağlanan yeni mahallelerin acil ihtiyaçlarını bitirdiklerini hatırlatan Başkan Bekir Yıldız,” Bu mahallelerimizin gelişmesinden sonra açılan yeni yolları uzun yıllar ihtiyaçları karşılayacak nitelikte alt yapısıyla birlikte yaparak hizmete sunuyoruz. Yaşanan mahalde önce acil ihtiyaçları karşılayıp ardından yaşanabilir mekanlar oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Bekir Yıldız, yeni mahallelerin gelişmesinden sonra ihtiyaçlarının yine ‘yol’ ortak paydasında toplandığına dikkat çekerek“Vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak, şehir nimetlerinden daha kolay yararlanmalarını sağlamak için öncelikle ayağını ve aracını çamurdan kurtardık. Yolları daha güvenli ve daha kaliteli yapmak için çalışıyoruz. Yoğun biçimde yol, asfalt yapıyoruz. Buğdaylı’da 1,2 kilometrelik yolu alt yapısıyla birlikte 750 bin lira harcamayla tamamlayıp daha güvenli ve kaliteli hale getirdik” şeklinde bilgiler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: