Kocasinan Meclisi Toplandı

Kocasinan Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşüp karara bağlamak üzere mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.Kocasinan Belediye...

Kocasinan Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşüp karara bağlamak üzere mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Kocasinan Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesine istinaden Başkan Bekir Yıldız yönetiminde Meclis Salonu’nda toplanarak gündemindeki 24 maddeyi görüşüp karara bağladı.

2012 yılı Mali Bütçe Kesin Hesap Cetvellerinin görüşülmesinin oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonu'na havale edilmesinin ardından Başkan Bekir Yıldız diğer maddelerin görüşülmesine geçti. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün görev yetki ve çalışma yönetmeliği de oy birliğiyle ilgili komisyona havale edilirken İmar Komisyonu’ndan gelen raporlar oy birliği ve oy çokluğuyla kabul ve reddedilirken yeni imar değişiklik talepleri de incelenip rapor hazırlanması için yine oy birliğiyle İmar Komisyonu’na havale edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz