Kocasinan’da Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Bembir-Sen ile Kocasinan Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.Kocasinan Belediyesi meclis salonunda yapılan imza törenine...

Bembir-Sen ile Kocasinan Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Kocasinan Belediyesi meclis salonunda yapılan imza törenine Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Bembir-Sen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Karakaş ve belediye işçileri katıldı. Sendika ve belediye arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi’nde işçilerin maaşında 100 ile 300 arasında artış sağlanacak.

Belediye başkanı olarak, belediye çalışanlarından bir farkının olmadığını dile getiren Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, “Arkadaşlarımızın kimi zabıta, kimi imar da çalışmakta. Esas olan Kocasinan Belediyesi’nde nüfusu 400 bin olan Kocasinan bölgesinde hizmet etmektir. Elimizde olan parayı mümkün olduğu kadar doğur yerde kullanmak için çalışıyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Yıldız “20 yıla yakın bir dönemden beri belediyenin bütçesini yönetmeye çalışıyoruz. İmzaladığımız sözleşme tüm belediye çalışanlarına hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Yıldız ve Karakaş sözleşmeyi imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: