Kocasinan'dan Esnafa Destek

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, daha iyi şartlarda çalışması, daha çok kazanması için esnafa destek...

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, daha iyi şartlarda çalışması, daha çok kazanması için esnafa destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Esnafın daha iyi şartlarda, daha modern mekanlarda faaliyet göstermesi için gerekli imkanları sağlamanın Kocasinan Belediyesi'nin hedeflerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "İstihdamda lokomotif esnafımızın daha çok kazanıp, daha çok personel çalıştırmasını istiyoruz. Esnafımız kazansın, üretsin, istihdam oluştursun." dedi.

Başkan Bekir Yıldız, işyerlerinin kirasından herhangi bir gelir beklentisi içinde olmadıklarına dikkat çekerek, "Esnafın menfaatini de ön planda tutarak 2886 Sayılı İhale Kanunu'na göre esnaf temsilcileri tarafından kullanılacak işyerlerini minimum artışla kiraya verdik. Allah bol kazanç versin, hayırlı olsun. Biz esnafımıza mekan olsun, vatandaşımıza hizmet sunulsun amacındayız. Orada, insanların ihtiyaçları giderilsin istiyoruz. Amacımız esnafı kalkındırırken toplumun da ihtiyaçlarını gidermek ve hayatı kolaylaştırmaktır." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Bekir Yıldız yönetiminde Encümen huzurunda kira sözleşmeleri yapıldı. Toplantı öncesi tedirgin olan esnaflar, gülerek salondan ayrılırken Başkan Bekir Yıldız'a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: