Kocasinan'dan Mıcır Taşıma İhalesi

Kocasinan Belediyesi 2013 yılı asfalt sezonunda kullanacağı 200 bin ton mıcırı taşıma ihalesini yaptı.Yolların daha...

Kocasinan Belediyesi 2013 yılı asfalt sezonunda kullanacağı 200 bin ton mıcırı taşıma ihalesini yaptı.

Yolların daha kaliteli ve modern bir yapıya kavuşturulması için yoğun bir asfalt sezonu planladıklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, muhammen bedeli 1 milyon 860 bin lira olan 200 bin ton asfalt hammaddesi mıcır nakil ihalesinin yapıldığını söyledi.

Komisyon Başkanı Mustafa Haspaylan yönetiminde Kocasinan Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan Mıcır Taşıma İhalesi'ne, Özceylan Petrol, Gertaş-Şafak ortaklığı, Solmazlar Nakliyat ve Gema Nakliyat firmaları katıldı.

Reklam
Reklam

İhale öncesi firmalara açıklayıcı bilgiler veren Haspaylan, yaklaşık 30 kilometrelik bir mesafeden taşıma yapılacağını, şartnameye göre ihaleyi alacak firmanın 10 damperli kamyonunun olması gerektiğini vurguladı. Haspaylan yüklemenin Kocasinan Belediyesi tarafından Akin’deki ocaktan yapılacağını, işin de 180 gün içinde tamamlanacağının altını çizerek “Komisyonumuz firmaların belgelerini ve yeterliliklerini inceledikten sonra ihaleyi kazanan firmayı önümüzdeki günlerde açıklayacak” dedi.

İhaleye katılan firmaların teklifleri ise, Özceylan Petrol 1.236 bin lira, Gertaş-Şafak ortaklığı 1.394 bin lira, Solmazlar Nakliyat 1.292 bin lira ve Gema Nakliyat 1.248 bin lira olarak açıklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz