Kocasinan’dan Vergi Kolaylığı İçin Fazla Mesai

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinde son günlere girildiğini hatırlatarak ödemenin...

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinde son günlere girildiğini hatırlatarak ödemenin rahatlıkla yapılabilmesi için çalışma saatlerinde düzenleme yaptıklarını söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, hayatı kolaylaştıran teknolojik gelişmeleri yakından takip edip yaşanabilir bir şehir sunmak için çalıştıklarının altını çizerek, “Konutların emlak, işyerlerinin çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin son ödemelerinin ilk taksiti Mayıs, 2. taksiti de Kasım ayında yapılıyor. 2012 yılı emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri de 30 Kasım 2012 Cuma günü sona eriyor. Vatandaşlarımıza ödeme kolaylığı sağlamak için veznelerimiz hafta içinde akşam 19.00’a kadar açık olacak.” dedi.

Reklam
Reklam

Kocasinan Belediyesi’nde emlak vergisi ödemelerinin 1 dakikada yapılabildiğini vurgulayan Yıldız, “130 bin vergi mükellefi vatandaşımıza e-belediye uygulamaları, internetten ödeme ve kredi kartıyla ödeme gibi kolaylıklar sunuyoruz. Vatandaşımızın ödediği vergileri de yine vatandaşımıza, mahallesine, sokağına, apartmanına hizmet olarak geri ödüyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: