Kocasinan’dan Yağmur Öncesi Asfalt Ve Yama

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, kar, kış ve buz altından yeni çıkan cadde ve...

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, kar, kış ve buz altından yeni çıkan cadde ve sokak asfaltının yıpranan bölümlerini yağmurlar başlamadan yamayla gidereceklerini söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, hayatı kolaylaştırmayı, yaşanabilir bir şehir sunmayı hedef olarak belirlediklerinin altını çizerek“Kayseri, kışı sert yaşanan bir il olduğu için, kar ve buz altında kalan, tuzlanan cadde ve sokaklar baharla birlikte havalar yumuşayınca asfaltın bazı bölümlerinde bozulma olabiliyor. Ulaşıma sıkıntı verebilecek bu tür aksaklıkları gidermek için çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

3 ayrı ekiple çalışarak Kocasinan Belediyesi sınırları içinde cadde ve sokaklarda bozulan bölümleri ve çukurları yama yaparak tamir ettiklerini kaydeden Başkan Bekir Yıldız,”Bizim belirlediğimiz eksikleri hemen tamir ediyoruz. Gözümüzden kaçan, vatandaşımızın bildireceği noktalara da müdahale ederiz. Yağmurlar başlayıncaya kadar yamaya devam edeceğiz. Teknik nitelikte çalışmaya uygun zamanda ise gerekiyorsa tamir ettiğimiz yolu tamamen yeniden asfaltlarız” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: