Kocasinan'dan Yeni Yol Çalışmaları

 KAYSERİ (AA) -  Kocasinan Belediyesi, yeni oluşan yerleşim noktalarında hayatı ve ulaşımı kolaylaştırmak için yeni yollar açıyor.

KAYSERİ - Kocasinan Belediyesi, yeni oluşan yerleşim noktalarında hayatı ve ulaşımı kolaylaştırmak için yeni yollar açıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, sınırları 7 kat büyüyen ve sürekli gelişen genişleyen Kocasinan Belediyesi'nin bölgesinde imarlı yeni konut inşaatlarının yoğun biçimde arttığını belirterek, şöyle devam etti: "3 yıl önce tarlalarla kaplı olan Zümrüt Mahallesi, bugün hızla gelişen, büyüyen mahallelerimizden biri konumundadır. İmar planına rağmen daha düne kadar hala ekim-dikim yapılan Zümrüt tarlalarının üzerinde bugün imarlı, modern, 14 katlı asansörlü, doğalgazlı, ısı yalıtımlı apartmanlar, sosyal donatılar ve okulları olan bir şehir yükseliyor. Bu gelişim öncelikle alt yapı ve yol demektir. Zümrüt Mahallesi’ndeki hızlı ve imarlı yapılaşma hem bizi hem de vatandaşları memnun ediyor." Zümrüt Mahallesi’ne sürekli yeni bir yol yaptıklarını ifade eden Yıldız, "Mevcutlara ekleme yapıp uzatıyoruz. 2011 yılında 1 km uzunluğunda Dünya Sokak'ı alt yapı, stablize, bordür ve yaya yollarını, asfaltını kaplayıp, aydınlatmasını da yaparak tamamlamıştık. Sürekli gelişimden dolayı bugün itibarıyla Dünya Sokak 450 metre daha uzadı. Biz de yeni yapıların ulaşımı için Dünya Sokak'ı uzattık. Bu çalışmalar kapsamında Dünya Sokak için 450 bin lira harcama yaptık. Hayırlı olsun vatandaşlarımız güle güle kullansın” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: