Kocasinan’da‘yeşil Bahçe Güzel Çevre’ Yarışması

Kocasinan Belediyesi düzenlediği ‘Yeşil Bahçe Güzel Çevre’ yarışması ile en güzel bahçe ve balkon...

Kocasinan Belediyesi düzenlediği ‘Yeşil Bahçe Güzel Çevre’ yarışması ile en güzel bahçe ve balkon seçecek.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir çevre sunmak için Kayseri’nin huzur ve ferahlık veren, daha yeşil bir görünüme kavuşması amacıyla yapılan çalışmalara vatandaşın verdiği desteği artırmak istediklerini kaydetti.

Her türlü meskenler arasında düzenlenen 'yeşil bahçe güzel çevre' yarışmasına katılımın 17 Temmuz - 29 Ağustos tarihleri arasında yapılacağını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz müracaatları kabul edecek. Dereceye giren 10 bahçe ve çevreyi Kayseri’ye örnek ilan edecek, sürpriz hediyelerle ödüllendireceğiz. Kayseri’yi elbirliğiyle daha yeşil bir görünüme kavuşturacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: