Kocasinanlı Öğrenciler Necip Fazıl'ı Yazdı

Kayseri Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen Necip Fazıl Kısakürek in 'Çöle İnen Nur' ...

Kayseri Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen Necip Fazıl Kısakürek in 'Çöle İnen Nur' ve 'O ve Ben' isimli eserleri kompozisyon yarışması sonuçlandı.

Yarışma sonucunda ödüle layık görülen Kocasinan İlçesi kapsamındaki öğrencilerin ödülleri 5 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen törenle kendilerine takdim edildi.

Yarışmaya katılan 186 eser arasından Kocasinan İlçesi okullarından 2, 4 ve 5'inci olan öğrenciler okul müdürleri ile beraber Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş'ı makamında ziyaret ettiler. Eserleri tek tek öğrencilerin dilinden dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş, öğrencilerin böyle anlamlı ve güzel yarışmalara katılmalarının sevindirici olduğunu, ilk beşe Kocasinan İlçesi'nden üç okulun öğrencilerinin girmesi ile de ayrı bir mutluluk yaşadığını söyledi. Sivritaş, öğrencileri ve onları bu yarışmalara teşvik eden öğretmenleri ve idarecileri tebrik etti.

Reklam
Reklam

Yarışmaya katılan öğrenciler ve eserleri şunlar: 2. Olan Eser: Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi, "O ve (Pakistan'lı Bir Genç Olan) Ben" -İskender Subhani; 4. Olan Eser: Argıncık Lisesi, "Düz Yazıya İnen Şair" -Aslıhan Çevik; 5. Olan Eser: Şehit Hava Üstteğmen Vedat Evliya Lisesi, "Çöle İnen Nur" -Sevda Koç.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: