Kocasından Şiddet Gördüğünü İddia Eden Kadın Jandarmaya Sığındı

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bencik beldesinde 8 yıllık eşi tarafından öldüresiye dövdüğünü iddia eden kadın,...

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bencik beldesinde 8 yıllık eşi tarafından öldüresiye dövdüğünü iddia eden kadın, jandarmaya sığındı. Çocuklarıyla birlikte babasına teslim edilen kadın, dayakçı kocasından şikayetçi oldu.

Olay Yatağan’a bağlı Bencik Beldesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; eşinin cep telefonunda başka bir kadından gelen mesajı gören 26 yaşındaki Z.İ. ile kocası arasında başlayan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Eşinin kendisini kıskanmasından rahatsız olan mermer işçisi 36 yaşındaki Ö.İ. “Yakışıklıysam suç benim mi” diyerek eşiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkeli kocanın eşini tekme ve yumruk darbeleriyle feci şekilde dövdüğü iddia edildi. Eşinin darp ettiği iddia edilen kadının karın, sırt, bacak, kol ve göğüs bölgesinde darp izlerine rastlandığı belirtildi. Z.İ.’nin yediği dayağın etkisiyle kendisine gelmekte güçlük çektiği ve evin içersinde bir gün baygın kaldı öğrenildi. Eşinden şiddet gören Z.İ.çarşamba günü akşam saatlerinde babası Necil Kavak ile birlikte Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek şikayetçi oldu.

Reklam
Reklam

İki çocuk annesi kadının ifadesinin ardından Yatağan Devlet Hastanesinde muayene eden sağlık ekipleri genç kadının sırt, ayak, kol, karın ve göğüs bölgesinde darp izlerine rastlandığını rapor etti. Öfkeli koca hakkında üç ay süre ile eşine karşı sözlü, fiziki, ekonomik veya cinsel baskı ve şiddetten men etme kararı verildi. Mağdur kadın kendi isteğiyle çocukları ile birlikte Yatağana bağlı Cazgırlar Köyü’ndeki babasına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz