Kocasının 8 Yerinden Bıçakladığı Kadın, Mahkemede Yaşadığı Dehşeti Anlattı

Samsun'da karısını 4 yaşındaki oğlunun gözleri önünde 8 yerinden bıçaklanarak ağır yaraladığı için tutuklanan inşaat...

Samsun'da karısını 4 yaşındaki oğlunun gözleri önünde 8 yerinden bıçaklanarak ağır yaraladığı için tutuklanan inşaat işçisi kocanın yargılanmasına başlandı. Ölümden dönen 4 çocuk annesi kadın, duruşmada yaşadığı dehşeti anlattı.

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesinin Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde ikamet eden inşaat işçisi 4 çocuk babası Mehmet Ç. (34), 99 gün önce İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Bora Sokak'taki Kefeli Pasajı'nda bir kafe buluştuğu, kendisinden boşanmak isteyerek evi terk eden 15 yıllık eşi Sevim Ç.’yi (29) 4 yaşındaki oğlunun gözleri önünde 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaralanmıştı. Olaydan sonra tutuklanan öfkeli kocanın eşini 4 yaşındaki çocuğunun önünde bıçaklama anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilmiş ve olay, Türkiye'de infiale sebep olmuştu.

Reklam
Reklam

Mehmet Ç. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasında ölümden dönen Sevim Ç., duruşmada yaşadığı dehşeti anlattı. Sevim Ç. verdiği ifadede, "13 yaşındayken bir kız arkadaşımın beni kandırması üzerine ailem ile yaşadığım Samsun'dan İstanbul'a kaçmıştım. İstanbul'da bazı olaylar yaşadım ve daha sonra da görücü usulü ile eşim Mehmet Ç. ile tanışıp evlendik. Evliliğimizden en küçüğü 4 yaşında, en büyük ise 14 yaşında olan 4 çocuğumuz var. Eşimin düzenli bir işi yoktu. İnşaatlarda çalışıyordu. Geçim sıkıntısı çekiyorduk. Ayrıca aramızda da anlaşmazlıklar yaşanıyordu. Ben adımın Sevim olduğunu bildiğim gibi eşimin beni sevmediğini bilmiyordum. Eşimden boşanmayı düşündüğüm için Ankara Sincan'da yaşayan bir kız arkadaşımın yanına gittim. Eşim beni başka erkeğe kaçtı zannetti. Kendisini arayıp kız arkadaşımın yanında olduğumu söyledim. İnanmıyorsan karakola gideyim oradakiler seni arasın dedim. Karakola gittim. Polisler eşimi aradılar. Olaydan 1 ay önce anlaşmazlık nedeniyle eşimle boşanmaya karar verdik. Hatta adliye önüne kadar geldik. Ancak çocukları velayetinde anlaşamadığımızdan dava açmaktan vazgeçip geri döndük. Olaydan 5 gün önce evden ayrıldım. Telefonla tanıştığım ancak aramızda bir ilişki olmayan Y.K., adlı kişi beni kız kardeşinin evine götürdü. Olaydan bir gün önce eşimle telefonla görüşüp boşanmak için anlaştık. 4 yaşındaki oğlum öğretmenevi karşısında hamburger görmüş. Hamburger yemek için pasaja girmek istedi. Birlikte pasaja girdik. Yanımda Y.K. vardı. Eşim gelmeden önce yan taraftaki lokantaya gitti. Pasajda oğlum ile eşimi beklemeye başladık. Eşim geldi. O sırada oğlum babasını görünce ona doğru koştu. Eşim oğluna sarılmak için eğildiğinde montunun içinde yere bıçak düştü. Bıçağı almak için hamle yaptım ancak yakın olduğu için eşim bıçağı aldı. Bana hiç konuşmada bıçağı saplamaya başladı. İlk 2 bıçak darbesinden sonra bilincimi kaybettim. Kaç kere bıçak sapladığını hatırlamıyorum. Hastaneye kaldırıldığımda 9 bıçak darbesi aldığımı öğrendim. Halen hastanedeyim ve tedavim devam ediyor. Duruşmaya da hastaneden izin alarak geldim. Daha önce şikayetçi olmadığımı söyledimse de yaralandığım için şikayetçiyim. Mahkeme tarafından cezanın verilmesini istiyorum. Bundan sonraki duruşmalara da gelmek istemiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Tutuklu olarak yargılanan Mehmet Ç. ise eşini suçladı. Eşinin başkaları ile telefonda konuştuğunu iddia eden Mehmet Ç., "Eşimle ayrılma kararı verdik. Öğretmenevi karşısında buluştuk. Oğlum bana doğru koştuğunda yere doğru egelince montumun içindeki bıçak yere düştü. Eşim almak istedi. Ben daha hızlı davranıp yaşadıklarımdan ve meydana gelen tahriklerden dolayı bıçağı eşime doğru vurmaya başladım. Ondan sonra tam olarak hatırlamıyorum. Etraftan gelenler beni tuttular ve bana vurmaya başladılar. Sevim arkada kaldı. Arkada kaldığım için Sevim'e ne oldu anlayamadım. Yaşananlardan dolayı pişmanım. Takdir mahkemenindir" diye konuştu.

Duruşma, savcının mütalaayı hazırlaması için karar verilmek üzere ileri bir tarihe ertelendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: