Koçaşlılılar’dan Başkan Tuna'ya Ziyaret

Gülnar Koçaşlı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı...

Gülnar Koçaşlı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Mayıs ayı içerisinde yapılan Genel Kurul sonucunda yönetime gelen Başkan Mehmet Ali Deliktaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları ile istişareli bir şekilde çalışan Başkan Tuna’ya teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Mehmet Ali Deliktaş, Başkan Tuna'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılı çalışmalarının devamını dilediklerini belirtti. Ziyaretteki amaçlarının hem yeni oluşan Yönetim Kurulunu tanıştırmak hem de teşekkür etmek olduğunu belirten Deliktaş, "Bize sağlamış olduğu katkılar ve sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etmek amacıyla bu plaketi sunuyoruz. Sayın Başkanımıza Koçaşlı Derneği’nin düzenlemiş olduğu 3. Çağla Festivali’ne katkılarından dolayı da teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında amacına ulaşması için dernek yönetimi ve köylülerim adına başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Hamit Tuna ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. 9,5 yıllık görev süreleri içerisinde sivil toplum kuruluşları ile istişareli bir yönetim anlayışı sergilediklerini belirten Tuna, "Toroslar Belediyesi olarak Koçaşlı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanımıza ve Yönetimine özellikle Koçaşlı Köyü’nü öne çıkartmak için göstermiş oldukları etkinliklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Koçaşlı Köyü’nün Çağlası’nı Mersin’de marka yapmaya gayret eden bu yapıya destek vermek tabi ki bizim için de bir şeref. Hem kendi kültürlerini yaşatma ve genç nesillere aktarabilme yönünde göstermiş oldukları çaba hem de Koçaşlı Köyü’nü çağlayla özdeş hale getirme gayreti çok anlamlı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biz de Belediye olarak böyle gayretle uğraşan yapılara destek vermekten büyük onur duyuyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Ali Deliktaş, Başkan Tuna'ya teşekkür plaketi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: