Kocatepe 7. sınıf SBS’de 3 Türkiye birincisi çıkardı

Afyonkarhisar’da Kocatepe Dershanleri'nin üç öğrencisi SBS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer aldı.Kocatepe...

Afyonkarhisar’da Kocatepe Dershanleri'nin üç öğrencisi SBS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer aldı.
Kocatepe Deshanesi öğrencilerinden Muhammed Çaylı, Tarık Talha Demirdöven ve Sena Velioğlu 500 tam puan alarak birincilikleriyle Afyonkarahisar'ın gururu oldu. Dershane Müdürü Yetkin Toker, 2011 8.sınıf SBS’de Afyonkarahisar’da 6 Türkiye birincisinden 5’ini çıkardıklarını, 7. sınıf SBS’de elde ettikleri 3 Türkiye birinciliği ile Afyonkarahisar’ın gururu olduklarını söyledi. Yetkin, “Başarıyı ciddi bir çalışma ve fedakarlıkla geleneksel hale getiren dershanemiz öğrencilerinin başarısı bizleri mutlu etti. Öğrencilerimiz bu sonuçları düzenli çalışma, takip ve iyi bir motivasyon ile elde etti. Bu noktada dershanemizdeki bire bir takip ve ilgilenmenin de ayrı bir katkısı oldu.” dedi.
Muhammed Çaylı, başarısını düzenli ve planlı çalışmaya borçlu olduğunu söyledi. Çaylı, "500 tam puanı çalışarak yaptım. Heyecanlıyım biraz. Bu sene, geçen yıla göre daha çok çalıştım." diye konuştu. Çaylı, gelecek yıl sınava girecek olan arkadaşlarına çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.
500 tam puan alan diğer öğrenci Tarık Talha Demirdöven de başarısında öğretmenlerinin büyük rol oynadığını belirtti. Demirdöven, "Öğretmenlerimin çok yardımı oldu. Bana çok yardım ettiler. Dershanemde olan sınavlarla ve okulda son bir aylık çalışmamla çok büyük işler başardık. İnşallah 8. sınıfta da 500 puan almayı düşünüyorum. Mutluyum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz