Koçer, Sanko Üniversitesini Ziyaret Etti

GAZİANTEP (AA) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav'ı makamında ziyaret etti.

GAZİANTEP - AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav'ı makamında ziyaret etti. Sanko Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, Sınavı'la bir süre görüşen Koçer, üniversitenin tıp alanında ülke adına başarılı işlere imza atacağına inandığını belirtti. Sınav da Gaziantep'te tıp alanında bilim, eğitim ve sağlık hizmeti vermek üzere kurulan üniversitenin bu yıl ilk öğrencilerini kabul edeceğini ifade etti. Koçer, ziyaretin anısında Sınav'a hediye takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: