Koçer Ve Tahmazoğlu Aileleri Evlerinde Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ihtiyaç sahibi aileleri...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ziyaret ettikleri mahallede vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Koçer ve Başkan Tahmazoğlu, çocuklara hediyeler vererek sohbet etti. Cengiz Topel Mahallesinde ihtiyaç sahibi 5 ailenin evine misafir olan Koçer ve Tahmazoğlu, ailelere hayırlı ramazanlar dileyerek, yardımlar yaptı. İhtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, aile ziyaretlerini sadece ramazan ayında değil daha öncede her hafta yaptıklarını söyledi. Başkan Tahmazoğlu açıklamasında:“Milletvekilimiz Sayın Nejat Koçer ile birlikte ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Hükümetimiz bu alanda sosyal yardımlaşma vakıfları ile Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığımız üzerinden bu tür yardımları yapmaktadır. Bizde belediye olarak, belirlediğimiz kriterler noktasında ailelerimize yardımlar yapmaktayız. Cengiz Topel mahallemizde ziyaret ettiğimiz ailelerimizin sorunlarını dinledik. Çözüm noktasında çalışmalar yaptık. Bu gezi ve yardımlarımız sadece ramazan ayı ile sınırlı olmamakla birlikte yılın 12 ayı gece gündüz devam edecektir” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ise “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte ziyaret ettiğimiz ailelerimize Başbakanımızın selamlarını iletiyoruz. Bununla birlikte ziyaret ettiğimiz ailelerimizin sorunlarını dinleyerek, çözebildiğimiz sorunlarını anında çözüme kavuşturuyoruz. Bu çerçevede sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getirerek, belediyemizin yardımlarını kendilerine veriyoruz. Bu ziyaretlerimiz ramazan ayı boyunca iftar öncesi ve sonrası devam edecektir. İhtiyaç sahibi ailelerin durumlarına göre gerekli yardımları yapan Şahinbey Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz