Kodat Güven tazeledi

Saddet Partisi Elazığ Merkez ilçe 5 Olağan kongresi bu gün SP Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak’ın katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ Bektaşlar Düğün Sarayında gerçekleşen Kongreye tek liste halinde gidildi. Mevcut Merkez ilçe başkanı Mustafa KODAT yeniden Saadet Partisi Elazığ Merkez ilçe Başkanı seçildi.

Kongreye Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın yanı sıra çevre il başkanları, ilçe ve belde başkanları, çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve partililer katıldı.

Çok yoğun katılımın olduğu kongrede konuşan Merkez ilçe başkanı Mustafa Kodat, “Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da Milli Görüşe karşı son zamanlarda oluşan sevgi ve coşku Milli Görüşün özleminin coşkusudur” dedi.

Reklam
Reklam

Kodat, Halkımızın Ekonomik sıkıntıları ve ahlaki çöküntü, inançlar üzerindeki yozlaştırma çabaları üst boyutlardaki acizyet Avrupa Birliği uyum yasaları çerçevesinde verilen tavizler büyük Ortadoğu projesi vasıtasıyla yaşanan kaos ortamı Milli Görüşe ve onun tek temsilcisi olan Saadet Partisine bu gün ne kadar ihtiyaç duyulduğunu ortaya koymaktadır. Bundan dolayıdır ki şimdi ayağa kalkma zamanıdır, kaoslar içinde devam eden bu dünyanın mutlu ve yaşanılabilir bir ortama kavuşması için hep birlikte ayağa kalkma zamanıdır, ezilen, sömürülen, aldatılan ve geleceği elinden alınan insanların bir an önce kurtulması için, emeklinin, işçinin, asgari ücretlinin, çiftçinin, köylünün, onuruna yakışır bir şekilde yaşayabilmesi için Milli Görüş’ün hakim olması şart olmuştur” dedi.

Konuşmaların ardından Yapılan kongre sonucu mevcut başkan Mustafa Kodat ve yönetimi yeniden güven tazelerken liste şöyle oluştu

Mustafa Kodat (Başkan),

Asil Üyeler: Kahraman Sarıçiçek,

Kadir Yılmaz,

Recep Işık,

Mustafa Arslan,

Reklam
Reklam

Erkan İpek,

İsmail Kaşıkçı,

Mehmet Bulanık,

Hüseyin Özkan,

Zülküf Sinanoğlu,

Mehmet Hacıbekiroğlu,

Dursun Gök,

Ramazan Yıldırım,

Kenan Tunç

Yusuf Ciplioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: