Kök Hücreli Saç Nakli Operasyonu

Transmed'den bir ilk daha

Dr. Melike Külahçı, internette
"Kök Hücreli Saç Nakli Operasyonu" hakkında tüm merak ettiklerinizi anlatacak

Türkiye'nin ilk "Saç Nakli ve Cerrahisi" kliniği Transmed, yine bir ilke imza atarak internetten saç ekimi ve sağlığı hakkında ilk canlı webinarı düzenliyor. Transmed Medikal Direktörü Dr. Melike Külahçı'nın "Kök Hücreli Saç Nakli"ni anlatacağı webinar 28 Mart 2013 Perşembe akşamı saat 21.00'de internet üzerinden ücretsiz olarak takip edilebilecek.

1994 yılında Dr. Melike Külahçı tarafından, ileri teknik saç ve kozmetik cerrahi hizmetlerini sunmak üzere uluslararası bir tıp merkezi olarak kurulan Transmed, yine bir ilke imza atarak saç ekimi ve sağlığı alanında internet üzerinden canlı izlenebilecek ilk konferansı gerçekleştiriyor.

Reklam
Reklam

Transmed Medikal Direktörü Dr. Melike Külahçı'nın 28 Mart 2013 Perşembe günü akşam saat 21.00'de internetten canlı yayınlanacak webinarın konusu ise saç ekiminde başarıyı artıran "Kök Hücre Tedavisi" olacak. Dr. Külahçı, görüntülü ve sesli gerçekleşecek webinar sırasında, katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayacak.

Webinara katılım için transmed.launchrock.com sitesine girerek ön kayıt yapılabiliyor. Güncel teknikler ile yapılan kök hücre tedavisi, saç ekimi operasyonlarındaki başarıyı kalıcı ve gözle görülür şekilde arttırıyor. Saç kaybı yaşayanların daha gür ve yoğun saçlara kavuşmasını sağlıyor.