Kokmasın diye üzerine Türk kahvesi döktüğü 42 kilo eroinle yakalandı

Gaziantep polisi, düzenlediği operasyonla batı illerine sevk edilmek istenen 42 kilo eroin ele geçirdi. Operasyonda...

Gaziantep polisi, düzenlediği operasyonla batı illerine sevk edilmek istenen 42 kilo eroin ele geçirdi. Operasyonda yakalanan zanlının, uyuşturucu maddenin kokmaması için üzerine Türk kahvesi döktüğü anlaşıldı. Başarılı bir operasyona imza atan ekipler, sevinç gösterisi yaptı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalar sonucunda takip ettiği kamyonu GATEM kavşağında durdurdu.

Aracı otoban boyunca takip eden polisler, narkotik detektör köpeği Şile’nin de yardımıyla, şoför kabininin arkasında bulunan yatağın altında 83 paket halinde zula yapılan 42 kilo eroin buldu. Operasyonda yakalanan zanlı E.A (24) ifadesinde, uyuşturucu maddeyi İstanbul’a götürdüğünü söyledi. Eroinin kokmaması için de üzerine Türk kahvesi döktüğü anlaşılan zanlı E.A., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, operasyonu düzenleyen polisler, büyük sevinç yaşarken, el konulan kamyonu da araç parkına korna çalarak getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: