Köksal'dan Konuk'a Plaket Ve Teşekkür Belgesi

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürlüğü'nden Erzurum Bölge Müdürlüğü'ne başmuhabir

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürlüğü'nden Erzurum Bölge Müdürlüğü'ne başmuhabir olarak atanan Emine Konuk'a kentin tanıtımına katkılarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Köksal, Anadolu Ajansı'nın kurulduğu yıldan itibaren doğru, tarafsız haberleriyle esnaf teşkilatının da güvenini kazandığını belirterek, "Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de ilkeli ve tarafsız haberciliğin yerleşmesinde Anadolu Ajansı her zaman öncülük etmiştir. Sivas'ta özellikle esnaf ve sanatkarımızın sesinin duyurulması, sorunlarının gündeme getirilmesi noktasında Anadolu Ajansı'nın ve muhabir Emine Konuk'un önemli katkıları olmuştur. Sesimizi duyuran, sorunlarımızı yaptığı haberlerle gündeme taşıyan değerli muhabirimiz Emine Konuk'un başka bir şehre tayininin çıkması nedeniyle üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum. Anadolu Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü'ne başmuhabir olarak terfi göreviyle ödüllendirilen, Sivas'taki çalışmalarıyla takdir toplayan ve Sivas'ın tanıtımına da önemli katkıları olan Emine Konuk'a bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Emine Konuk ise Sivas'ta basın sektöründe 19 yıldır görev yaptığını belirterek, "Sivas'tan ayrılacak olmanın hüznünü yaşıyorum. Sivas'ı, meslektaşlarımı ve siz değerli başkanımızı unutmayacağım. Bu anlamlı plaketten dolayı teşekkür ederim" dedi.

Köksal, yaptığı hizmetlerden ve katkılardan dolayı Konuk'a plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: