Köksoy: Çılgın projeleri hayata geçiriyoruz!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, kent merkezinde devam eden yatırımlarla ilgili gazetecileri bilgilendirdi.

Ardahan'ı şantiyeye dönüştürdüklerini açıklayan Başkan Köksoy, başta yollar olmak üzere kent genelinde süren belediye çalışmalarını gazetecilerle birlikte yerinde ziyaret ederek anlattı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, 'Seçimlere çok kısa süre kalırken bu devasa çalışmalara başlamak çılgınlıktır. İşte benimde çılgın projelerimde bunlardır' diyerek Ardahan'da inşaları ve yapımları devam eden yol, kanalizasyon, doğal gaz, çevre düzenlemeleri hakkında kamuoyuna bilgi verdi.

Kent merkezinde süren alt yapı çalışmalarının yanı sıra Ardahan'ın 7 mahallesinde devam eden çalışmaları yanına aldığı gazetecilerle birlikte gezene AK Partili Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy 4 yıldır devam eden çalışmalarla Ardahan'ın %95 kanalizasyonun baştan aşağı yenilenip, onarıldığını, yolların genişletilip yapıldığını, doğal gaz şebekesinin döşendiğini, imarının başta gözden geçirildiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Kurban Bayramına kadar alt yapısı tamamlanan yolların büyük bölümünün asfaltlanacağını belirten Belediye Başkanı Köksoy, Ardahanlılardan biraz daha sabır isterken, kentin adeta baştan aşağıya yeniden inşa edildiğini unutulmamasını istedi.

Ardahan'ın Halilefendi, İnönü, Karagöl, Atatürk, Yeni Mahalle, Sanayi, Kaptanpaşa mahallerin de süren ve büyük bölümü biten kanalizasyon ve yol yapım çalışmalarını basın mensuplarına gösteren Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy 'Kim olsa seçimlere bu kadar kısa süre kalırken bu çılgınlığı yapmaz. Ama benim seçim telaşım yok. Ardahan'ın alt yapısıyla, üst yapısıyla güzel bir şehir olması için çabam var. Bu nedenle hem seçime, hem de kışa kısa bir süre kalmasına karşın kentin hemen her köşesinde ayrı ayrı çalışmaları yapmaktan mutluluk duyuyorum. Çünkü bu kentin yılardır bekleyen sorunlarına neşter vurup tarih yazıyoruz. Ve daha güzel bir Ardahan için bugün eziyet çekiyoruz' dedi.

Ardahan’ın bütün mahallelerinde çalışma başlatan Başkan Köksoy, Halilefendi Mahallesinde gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarıyla dikkat çekerken, yıllardır biriken sorunların kendi döneminde çözüme kavuştuğunu, her mahalleye eşit oranda hizmet götürmeye çalıştıklarını ve kısa zaman içerisinde büyük sorunların geride kalacağını dile getirdi. Başkan Köksoy, daha sonra gazetecilerle değerlendirme toplantısı yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: