Köktaş: Herkes AK Parti'de Siyaset Yapmanın Tadına Varacak

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Göktaş, "Herkes AK Parti'de siyaset yapmanın tadına varacak." dedi....

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Göktaş, "Herkes AK Parti'de siyaset yapmanın tadına varacak." dedi.

AK Parti Salıpazarı ilçe teşkilatının düzenlediği yemeğe katılan Göktaş, vatandaşlarla iftar çadırında bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "Samsun’da özlenen ve beklenen bir yönetim oluşturduk. Teşkilatlarımızla uyumlu, teşkilatların sesine kulak veren bir anlayışla hizmet üreteceğiz." dedi.

Hizmet aşkıyla yola çıktıklarını ve Samsun’da siyasete yön vereceklerini ifade eden Fuat Köktaş, "Teşkilatlarımız AK Parti'de siyaset yapmanın tadına varacaktır. AK Parti olarak biz büyük bir aileyiz. Bu birlik ve beraberliğimiz, teşkilatlarımızı çelikleştirecektir. Çelikleştikçe güçlenerek partimizin mührünü Samsun'a vuracağız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: