Kolideki cesedin sırrı çözülüyor

Fatih Aksaray Küçük Langa Caddesi'ndeki Avrupa Uluslararası otobüs terminalinde bir kargo şirketine bırakılan kolide bulunan...

Fatih Aksaray Küçük Langa Caddesi'ndeki Avrupa Uluslararası otobüs terminalinde bir kargo şirketine bırakılan kolide bulunan erkek cesedinin ve cinayet zanlısının kimlikleri belirlendi. Maktül ve zanlının Azerbaycan uyruklu oldukları tespit edildi.
Aksaray, Küçük Langa Caddesi'ndeki Uluslararası Avrupa Garajı'nda yer alan özel bir kargo şirketine gelen Ceyhun B., iddiaya göre koliyi şirket yetkilisine teslim etti. Kargoyu Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye göndermek istediğini söyleyen Ceyhun B., koliyi bıraktıktan sonra ayrıldı.
Kargo şirketi çalışanlarının şüphelenerek polis çağırmasının ardından koliden battaniyeye sarılı bir erkek cesedi çıktı. Cesedin Azerbaycan uyruklu tekstil işçisi Rauf Haciyev olduğu tespit edildi. Kolinin kargo şirketine saat 15.30 sıralarında el arabasıyla bir hamal tarafından getirildiği belirlendi. Yapılan çalışmayla ev arkadaşı Ceyhun B. olduğu belirlenen katil zanlısının olaydan 4 saat sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yurt dışına çıktığı anlaşıldı.
Ceyhun B.'nin yakalanması için İntenpol nezninde girişimde bulunulduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz