Kolombiya'da uçak kazası: 7 ölü

MEDELLIN (İHA) - Kolombiya'da Cessna tipi küçük bir uçak, ülkenin kuzeyinde bulunan bir üniversitenin kampüsüne düştü. Uçaktaki 5 kişi ile birlikte, uçağın düştüğü kampüste bulunan 2 kişi de hayatını kaybetti.

Kolombiya'nın kuzeyinde bir üniversite kampüsüne düşen Cessna tipi uçak, 7 kişinin ölümüne neden oldu. Meydana gelen kazada, uçakta yer alan 5 kişi ile birlikte, kampüste bulunan 2 kişi de hayatını kaybetti. Kurtarma ekibi sözcüsü, kampüse düşen uçağın yolcu ve mürettebatının tamamının hayatını kaybettiğini, çarpma nedeniyle kampüs içinde alev alan uçağın yakınında bulunan 2 kişinin de öldüğünü ifade etti. Bu arada, olayda yaralanan 5 kişinin de çevre hastanelere gönderildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

7 kişinin ölümüne neden olan uçağın düşüş sebebi henüz bilinmiyor. Görgü tanıkları, irtifa kaybeden uçağın, aniden üniversitenin spor kompleksine düştüğünü belirtirken, olaya tanık olan üniversite öğrencisi, "Saat 8.00 civarında kafeteryada oturuyordum ve irtifa kaybeden bir uçak gördüm. Uçak aniden spor kompleksine düştü" dedi.