Kolombiyalı Gasp Çetesi Yakalandı

İstanbul'da özel yapım çivileri yollara yerleştirerek lüks araçları gasp etmeye çalışan 2 Kolombiyalı suçüstü yakalandı.

İstanbul'da özel yapım çivileri yollara yerleştirerek lüks araçları gasp etmeye çalışan 2 Kolombiyalı suçüstü yakalandı.

Olay, Kuyumcular Çarşısı'na gitmekte olan bir kuyumcunun Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kendisini şüpheli bir aracın takip ettiğini söylemesi üzerine ortaya çıktı. Şikayeti değerlendiren Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Şüphelilerin kullandıkları aracın plakası aracılığıyla adresleri tespit edilerek, araçlar bir süre Gasp Büro Amirliği tarafından takip edildi. Takip sonucu Kolombiya vatandaşı olan R.D.B.Q. ve J.C.B.L, özel yapım çivileri yollara yerleştirerek lüks araçları gasp etmeye çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı. 26 Mart'ta Türkiye'ye gelen Kolombiyalı iki kişinin üzerinde İspanya ve Venezüella'ya ait sahte pasaportlar ile gasp için kullandıkları özel yapım çivi, levye gibi aletler ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Silivri Adliyesi'ne sevk edilen 2 zanlı, daha sonra sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: