KOM zehir tacirlerine geçit vermiyor

Elazığ, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 Kilo 990 gram ve 19 Kilo 410 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Elazığ İli Sivrice İlçesi Gözeli Kavşağında yapılan uygulamalarda, 1 araç içerisinde yapılan aramada 1 Kilo 990 gram esrar maddesi ve Elazığ’a geçiş yapan iki ayrı yolcu otobüsünde yapılan aramalarda ise 19 Kilo 410 gram esrar maddesi ele geçirildiği ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Ayrıca Elazığ Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yapılan açıklamada 24.01.2013 günü Elazığ ili Sivrice İlçesi Gözeli kavşağı uygulama noktasında bir araç içerisinde yapılan aramada 590 adet Gümrük Kaçağı cep telefonu ele geçirildiği, ele geçirilen cep telefonlarına el konuluğu ve olayla ilgili başlatılan soruşturma devam etmektekde olduğu ifade edildi.

Reklam
Reklam

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: