Kombassan Genel Kurulu Yapıldı

Konya <br> Konya - Genel kurulda, Kombassan'ın 2012 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve yönetim kurulu seçimi yapıldı.<br> Kombassan Grubu'nun Genel Kurulu

Konya
Konya - Genel kurulda, Kombassan'ın 2012 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve yönetim kurulu seçimi yapıldı.
Kombassan Grubu'nun Genel Kurulu 2. toplantısı, Konya Bera Otelde gerçekleştirildi. Eski yönetim kurulu, yeniden seçilerek görevine devam etti.
Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, yaptığı konuşmada, dünya pek çok krizin etkisiyle sarsıntılı bir dönem geçirirken, 2007 yılında görevi devraldıktan sonra yapılan iyileştirme çalışmaları sonucunda Kombassan'ın bugün itibarıyla geçmiş yılların zararını sıfırlayarak kar eder bir duruma geldiğini ifade etti.
Şahin, ortaklarından aldıkları emaneti her geçen gün daha üst noktalara taşımaya devam edeceklerini belirterek, "Kombassan bugün yurt içi ve yurt dışında onlarca işletmesi ve binlerce çalışanıyla borsada işlem gören, kurumsal yapıya sahip kuruluş. Biz ülkemize ve insanımıza hizmetin sevdalısıyız, önümüzdeki günlerde bize teslim edilen emaneti inşallah daha iyi yerlerde görmeyi arzuluyoruz. Bizi bu göreve yeniden seçenlere teşekkür ediyoruz. Vizyonumuzun temel hedefi, Anadolu'dan şahlanan bir güçle ülkemizi ileri taşıyacak adımlarda anahtar rol oynamaktır" diye konuştu.
Kombassan Holdingin 2012 Yılı Olağan Genel Kurulu'nda oy çokluğuyla göreve gelen yeni yönetim şöyle;
Yönetim Kurulu:
Haşim Şahin, Ahmet Şan, Esat Şahin, Erol Kaya, Muzaffer Aydemir
Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri:
Hamdi Canevi ve M. Ulvi Bezirci

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: