Kombassan Holding Yönetimi Güven Tazeledi

Kombassan Holding Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda, Kombassan’ın 2012 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve yönetim kurulu...

Kombassan Holding Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda, Kombassan’ın 2012 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve yönetim kurulu seçimi yapıldı.

Kombassan Grubu’nun Genel Kurul 2. toplantısı Bera Otel’de yapıldı. Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, genel kurul açılışında yaptığı değerlendirmede; dünya pek çok krizin etkisiyle sarsıntılı bir dönem geçirirken, 2007 yılında görevi devraldıktan sonra yapılan iyileştirme çalışmaları sonucunda Kombassan’ın bugün itibariyle geçmiş yılların zararını sıfırlayarak kar eder bir duruma geldiğini ifade etti. Şahin, ortaklarından aldıkları emaneti her geçen gün daha üst noktalara taşımaya devam edeceklerini belirterek, “Kombassan bugün yurt içi ve yurt dışında onlarca işletmesi ve binlerce çalışanıyla borsada işlem gören, kurumsal yapıya sahip kuruluş. Kombassan Grubu’nun ekonomiye ve faaliyet gösterdiği bölgelere katkısını daha önce rakamlarla ifade ettik. Biz ülkemize ve insanımıza hizmetin sevdalısıyız. Önümüzdeki günlerde bize teslim edilen emaneti inşallah daha iyi yerlerde görmeyi arzuluyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Kendilerini yeniden göreve getirenlere de teşekkür eden Şahin, “Vizyonumuzun temel hedefi, Anadolu’dan şahlanan bir güçle ülkemizi ileri taşıyacak adımlarda anahtar rol oynamaktır. Şirketlerimiz, 2012 yılında yaklaşık 1 milyar 11 milyon TL ciro yapmışlardır. 2012 yılında bu ülkenin topraklarına toplam 65 milyonluk yatırım yaptık. İhracat rakamlarımız 110 milyon doları aştı. Büyümeyi planladığımız sektörlerimizdeki ekonomik dalgalanmalara karşı hep hazırlıklı olduk. Komyapı ile inşaatta, Kompen ile PVC’de, yeni yatırımlarla üretimin 4 katına çıkarılmasını planladığımız Divapan ile MDF sektöründe sürekli gelişme gösterdik. Muratlı Karton’un yeni fabrikası ile sektörde kapasite artırımını planlarken bir yandan rulmanda Romanya, Macaristan ve Türkiye’den sonra Hindistan’da yeni tesis ve Çin’de şube çalışmalarına başladık. Bunların yanı sıra gıda ve hayvancılık, turizm ve otelcilik büyümeyi planladığımız diğer sektörlerimiz” şeklinde konuştu.

Genel kurulda eski yönetim kurulu yeniden seçilerek görevine devam ederken, bağımsız yönetim kurulu üyeliklerine Hamdi Canevi ve M. Ulvi Bezirci seçildi. Kombassan Holding’in 2012 yılı olağan genel kuruluna katılanların büyük oy çokluğuyla göreve gelen yeni yönetim şöyle; “Yönetim Kurulu: Haşim Şahin, Ahmet Şan, Esat Şahin, Erol Kaya, Muzaffer Aydemir. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri: Hamdi Canevi ve M. Ulvi Bezirci.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: