Kombine bilet satışları başlıyor

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’da kombine bilet satışlarının yarın başlayacağı açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada...

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’da kombine bilet satışlarının yarın başlayacağı açıklandı.
Kulüpten yapılan açıklamada 2011-2012 futbol sezonu için kombine bilet fiyatları, Loca (10 Kişilik) 30 bin TL, protokol 2 bin TL, kapalı A üst 500-750 TL, kapalı alt 300 TL, maraton 150 TL’den satışa sunulacak.
Turuncu beyazlı taraftarlar ödemelerini 3 taksitle yapabilecek. Kombine biletler sabah 09.00 ve akşam 21.00 saatleri arasında Gazipaşa Bulvarında bulunan Modex Ayakkabı Mağazasından temin edilebilecek.
Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel kombine bilet satışlarında bu yıl artış beklediklerini ve taraftarların bu konuda duyarlı olacaklarını söyledi.
Başarı için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayan Uzel, “İnanıyorum ki büyük Adanaspor taraftarı bizleri bu yolda yalnız bırakmayacaktır. Yeni sezonda takımımızın hedefi şampiyonluktur. Kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda mutlaka tribünlerin gücünü futbolcularımız hissetmedir. Geçen yılın aksine kapalı ve maraton tribünlerin kombine bilet fiyatlarında indirime gidildi.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz