Komedi Dans Üçlüsünden Demirci Kaymakam Sezgin’e Ziyaret

Bir dönem milyonları ekran başına kilitleyen Komedi Dans Üçlüsü, Manisa'nın Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin’i makamında...

Bir dönem milyonları ekran başına kilitleyen Komedi Dans Üçlüsü, Manisa'nın Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin’i makamında ziyaret etti.

Demirci’de gösteri sunmak için ilçeye gelen Komedi Dans Üçlüsü Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin’i makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin Komedi Dans Üçlüsü’nün ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek, "Öğrencilerimiz bu tür etkinliği fazlasıyla hak ediyorlar. İlçemiz Manisa’da eğitimde bir numara bu tür etkinlikler çocuklar için faydalı olacaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Komedi Dans Üçlüsü’nün ziyaretine Demirci İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ile eğitimci-yazar Ergun Dur da eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: