Komik Para Güldürdü

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından hazırlanan "Komik Para" adlı oyun üçüncü kez Gençlik Merkezi salonunda...

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından hazırlanan "Komik Para" adlı oyun üçüncü kez Gençlik Merkezi salonunda sahnelendi. Salon tamamen dolarken oyun sonunda oyuncular ayakta alkışlandı.

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından hazırlanan "Komik Para" adlı oyun her Salı güldürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Salı akşamı 3. kez sahnelenen oyun için salon dolunca, salona ilave sandalyeler konularak oyun sahnelendi.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İlhami Han yeni oyuna ilginin büyük olduğunu 3 seansta toplam 900 tiyatro severin izlediğini işaret ederek "Yeni oyunumuz Komik Para’yı 3 haftadır sahneliyoruz. İlk hafta seyircili prova yapmıştık. Geçtiğimiz hafta da protokole oynamıştık. Büyük ilgi gören tiyatro oyunumuz bu haftada sahnelendi. Salonun yarısını Defterdarlık çalışanları doldurdu, diğer yarısını da bireysel rezervasyon yapan tiyatro severler kapattı. Rezervasyonsuz gelen misafirlerimizi de geri çevirmemek için ilave sandalyeler koymak zorunda kaldık. Tiyatro oyunumuz bu sezon 12 kez sahnelenecek. 26 ve 27 Mart Dünya tiyatrolar gününde de peşpeşe iki gün sahnelemeyi düşünüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Şehir tiyatrolarının bu oyun haricinde başka birçok faaliyette bulunduğuna dikkat çeken Han, "Bu oyunumuzun haricinde amatör gruplarla da yaptığımız tiyatro oyunları sahnelenecek. Sevgi evlerinde kalan çocuklarımıza da kurs veriyoruz, onların hazırladıkları oyunda Mayıs ayında sahnelenecek" diye konuştu.

Şehir tiyatrolarının "Komik Para" adlı oyunla yaptığı sıçramayı diğer faaliyetlerle de göstereceklerini söyleyen Han, tüm Düzcelileri Salı günleri sahnelenen "Komik Para" adlı oyuna davet ederek, "Tüm Düzcelileri ücretsiz olan bu oyunumuza bekliyoruz. Tiyatro severler, rezervasyon için 0530 546 10 98 ve 523 43 22 numaraları arayabilirler" dedi.

Salı günü sahnelenen oyunu 100 kadar defterdarlık personeli de vergi haftası nedeniyle izledi. Oyunun sonunda Defterdar yardımcısı Tahsin Budak oyunculara çiçek hediye ederek kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: