Komiserin sığındığı kuyumcuyu yağmalayan 3 zanlı yakalandı

Adana’da, hakkında 17 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi hükümlüsü Şefik A.’ı yakalamaya...

Adana’da, hakkında 17 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi hükümlüsü Şefik A.’ı yakalamaya giden güvenlik ekipleri, saldırıya uğradı. Olaylarda, komiserin sığındığı kuyumcuyu yağmalayan 3 zanlı yakalandı.

Polisler, Barbaros Mahallesi’nde bir parkta belirlenen ve son olarak Osmaniye’de bir hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen Şefik A.’yı kovalarken, Komiser Yardımcısı M.Ö. taş ve sopalarla saldıran grubun arasında kaldı.

Olay yakınındaki bir kuyumcuya giren M.Ö. yardımcı ekip talep etti. Kalabalık, bu kez kuyumcu dükkânına yöneldi. Taşlarla kuyumcuya saldırılarını sürdüren şahıslara karşı dükkân sahibi kepenekleri kapatarak, komiser yardımcısını korudu. Kuyumcu dükkânının camlarının kırılması ile vitrinden düşen altınlar saldırganlar tarafından yağmalandı. Olaylar, iş yerindeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Reklam
Reklam

Takviye polis ekiplerinin gelmesiyle saldırganlar kaçtı. Güvelik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlılardan N.C., Ş.K. ve A.Y. gözaltına alındı. Hükümlü Şefik A. ile diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz