Komşu Kaymakamlardan Kaymakam Doğan`a Ziyaret

Tekirdağ`ın Muratlı ve Şarköy, İstanbul`un Silivri ilçelerinin Kaymakamları Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan`ı makamında ziyaret etti.Silivri...

Tekirdağın Muratlı ve Şarköy, İstanbulun Silivri ilçelerinin Kaymakamları Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan`ı makamında ziyaret etti.

Silivri Kaymakamı Salih Keser, Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney ve Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan`ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Alanya Kaymakamlığından Çorlu Kaymakamlığına atanan ve bir süre önce bu görevine başlayan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğana hayırlı olsun ziyaretleri bir biri ardına sürüyor. Son olarak Şarköy, Muratlı ve Silivri Kaymakamları Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğanı makamında ziyaret ettiler.

Reklam
Reklam

Kaymakam Doğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: