Komşuları Yardım Etmezse Aç Kalacaklar

Batman'da yaşanan aile dramı yürek burkuyor. Eşinin vefatından sonra ikisi zihinsel engelli 3 çocuğuyla tek...

Batman'da yaşanan aile dramı yürek burkuyor. Eşinin vefatından sonra ikisi zihinsel engelli 3 çocuğuyla tek odalı bir evde yaşam mücadelesi veriyor. Hiçbir geliri olmayan anne hayırseverlerden ve yetkililerden yardım bekliyor.

Petrolkent Mahallesi'nde Gülcemal Çelik adlı kadın, 3 çocuğu ile birlikte tek odalı bir evde yaşam savaşı veriyor. 2 çocuğu zihinsel engelli olan ve eşi 3 yıl önce vefat eden Çelik, tek gözlü odada aylık 130 lira kira karşılığında oturuyor. Komşuların yardımı ile geçindiklerini belirten ve kendisi de çeşitli hastalıklarla boğuşan Gülcemal Çelik, "3 çocuğum ile ortada kaldım. Komşuların yardımı ile zar zor ayakta duruyoruz. Ramazan ayında orucumu bazen kuru ekmek ve su ile açıyorum.." ifadeleriyle içinde bulunduğu durumu anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz