Kömür sobasından sızan karbon monoksit gazından zehirlendi

Kayseri’de, akşam üşüdüğü için sobayı yakan bir kadın, kömür sobasından sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek...

Kayseri’de, akşam üşüdüğü için sobayı yakan bir kadın, kömür sobasından sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Melikgazi ilçesi Kazım Karabekir mahallesinde yaşayan Zeynep Dökmetaş (40), kömür sobasından sızan karbon monoksit gazıyla zehirlenerek haşatını kaybetti. Bayram öncesinde evinde temizlik yapan kadını, akşam saatlerinde eşi aradı. İş yerinde mesaiye kalacağını söyleyen Cuma Ali Dökmetaş, sabah geleceğini söyledi. Evde yalnız olan Zeynep Dökmetaş, havanın soğuk olmasından dolayı üşüdü ve sobayı yaktı, ardından sobanın bulunduğu odada yattı.
Sabah işten eve gelen Cuma Ali Dökmetaş, kapı açılmayınca, kendisinde bulunan yedek anahtarla içeri girdi. Odada yattığını gördüğü eşini uyandırmayan Cuma Ali Dökmetaş, 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında Zeynep Dökmetaş’ın cesedi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna otopsi için kaldırıldı.
Ceset, ambulansa taşındığı sırada yakınları sinir krizi geçirdi. Cuma Ali ve Zeynep Dökmetaş’ın, 10 yıldır evli oldukları öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz