Konak Belediyesi Ritm Öğretiyor

Konak Belediyesi’nde yıl boyunca süren ve ‘Konak Halk Üniversitesi’ olarak bilinen meslek edindirme ve hobi...

Konak Belediyesi’nde yıl boyunca süren ve ‘Konak Halk Üniversitesi’ olarak bilinen meslek edindirme ve hobi kursları dönem sonuna başarıyla geldi. Prof.Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde bu dönemin son dersinde buluşan Konak Belediyesi Ritim Atölyesi üyeleri ise sürpriz bir konuk ağırladı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Ritim Atölyesi’nin son dersine katıldı.

Vurmalı çalgıları adeta konuşturan atölye üyeleri, müziğin ritmini bu kez Başkan Tartan’la yakaladı. Bir süre dersi takip eden ve müziğe alkışlarıyla eşlik eden Başkan Tartan, “Müzik yaparken stresinizi de atıyorsunuz. Bu yıl birbirinden güzel çalışmalar gerçekleştirdiniz ama merak etmeyin, zaman rüzgar gibi geçecek ve eylülde yeniden bir araya geleceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: