Konak Belediyesi Sporda Da İddialı

Altay Konak Belediye Kadın Basketbol Takımı Türkiye Kadın Basketbol 2. Lig'inde bir ilke imza atarak,...

Altay Konak Belediye Kadın Basketbol Takımı Türkiye Kadın Basketbol 2. Lig'inde bir ilke imza atarak, spor fizyoterapisti ve kondisyoneri bir arada göreve getirdi.

Türkiye Kadın Basketbol 2.Lig’inin iddialı takımlarından Altay Konak Belediye Kadın Basketbol Takımı Körfez Bölgesi’nin köklü basketbol kültürüne sahip beldesi Güre'de sezon öncesi hazırlık kampı yaptı.

Türkiye Kadın Basketbol 2. Ligi’nde bir ilki gerçekleştirerek, Belçika'dan spor fizyoterapisti Gilles Godfroid ve kondisyoner-spor fizyolojisti Görkem Aybars Balcı ile sözleşme imzaladı. Ayrıca ligin önemli oyuncularından Bengü Arseven, Melike Yalçınkaya ve Eda Çulha'yı da renklerine bağlayan Altay Konak Belediye Kadın Basketbol Takımı kadrosunu daha da güçlendirdi.

Reklam
Reklam

Takıma yeni katılan teknik kadro ve oyuncular ligde hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, kendilerine her türlü olanağı sunan Başkan Tartan'a teşekkür etti. Spora ve sporcuya verdiği büyük destekle takdir toplayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, "Takımımıza şampiyonluk yolunda her türlü olanağı sağlıyoruz. Sadece kadromuzu güçlendirmekle kalmıyoruz aynı zamanda ilklere imza atmaya sporda da devam ediyoruz. Spor fizyoterapisti ve kondisyoneri Türkiye Kadın Basketbol 2.Lig'de bir arada göreve getiren ilk kulüp olarak pozitif bilime olan inancımızı da pekiştirmiş olduk. Çok başarılı bir kamp sürecinden geçen takımımız yeni transferlerle daha da güçlü oldu. İnanıyorum ki bu yıl da çok keyifli ve heyecanlı maçlara tanık olacağız'' dedi.

Altay Konak Belediyespor kampını ziyaret eden Güre Belediye Başkanı Kamil Saka da takımın kamp yeri olarak Güre’yi de seçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendileri gibi spora büyük destek veren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ı basketbol camiası adına yürekten kutladığını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz