Konak Belediyesi U-19 Takımı Sezon Öncesi Moral Depoladı

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-19 takımı yeni sezon öncesi deniz tatilinde moral depoladı....

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-19 takımı yeni sezon öncesi deniz tatilinde moral depoladı. Geçen yıl U-17 kategorisinde ligi yenilgisiz tamamlayarak şampiyon olan Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı, Ege sahillerinde şampiyonluğun tadını çıkardı. Önümüzdeki sezon U-19’da mücadele edecek olan oyuncular, önemli maçlara sahne olacak lig öncesi moral depoladı.

Yenilgisiz şampiyonlukla unutulmaz bir zafere imza atan takım, 2’inci Amatör Lig’den 1’inci Lig’e yükseldi. Takımın başarısını bir kez daha kutlayan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, oyuncuların iyi bir tatili hak ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Tartan, Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oyuncularının her branşta ulusal ve uluslararası başarılara imza attığını belirterek "Bu yıl da spor müsabakalarını heyecanla izleyeceğiz. Futbol takımımız hiç yenilgi almadan şampiyon olarak bize büyük gurur yaşattı. Yoğun geçecek kamp öncesi onları tatile gönderdik. Bu tatilde depoladıkları moral ve enerjiyle yine yüzümüzü güldüreceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Şampiyonluğun kendilerini daha da hırslandırdığını belirten sporcular ise Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a teşekkürlerini iletti. Bol bol denize giren, havuz keyfi yapan genç futbolcular da, "Tatilde moral depoladık. Bu yıl hedef yine şampiyonluk. Bizi destekleyen, her zaman yanımızda olan Başkanımız Hakan Tartan’a teşekkür ediyoruz" dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: