Konak Belediyesi'nden 2 Bin Aileye Bayramlık

İZMİR (AA) - Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2 bin aileye bayramlık kıyafet, ayakkabı ve aksesuvar yardımı yaptı.

İZMİR - Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2 bin aileye bayramlık kıyafet, ayakkabı ve aksesuvar yardımı yaptı. Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, muhtarlıklar yardımıyla belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımının yanı sıra bayramlık giyim eşyası verildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Hakan Tartan, belediyenin tüm sosyal projelerinde olduğu gibi bayram öncesi de örnek bir dayanışma ruhu sergilediklerini belirtti. Tartan, "Yardımlar, sessiz sedasız, kimsenin haberi olmadan, vatandaşların onurunu kırmadan yapılıyor. Gıda yardımı sadece Ramazan ayında değil, yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: